fbpx

TENA Discreet sidemed Teresas oktoobris koos kingitusega!

Teresa Abivahendikeskustes on oktoobris suurepärane pakkumine ostes korraga 4 pakki TENA Discreet Extra, Extra Plus, Maxi või Maxi Night sidemeid, saad kingituseks 500ml Tena ihupiima! Pakkumine kehtib riikliku soodustusega ja täishinnaga ostudel 01.10 – 31.10 kõikides Teresa Abivahendikeskustes üle Eesti ja e- poes www.teresa.eeKiirustage, kingitusi on piiratud koguses!

 


Kõik Tena Discreet sidemed pakuvad kolmekordset kaitset lekete, ebameeldiva lõhna ja niiskustunde eest.

TENA Discreet Extra – Kiire imavusega pidamatusside sobib suurepäraselt keskmise raskusega uriinipidamatuse korral igapäevaseks kasutamiseks. InstaDRY™-tsoon juhib vedeliku kohe nahapinnalt eemale sügavale sidemesse, tagades pikaajalise, kuni 12-tunnise kuivustunde.  Pehmel ja mugaval pidamatussidemel on elastsed servad, mis õrnalt kehakuju järgi kohanduvad.
TENA Discreet Extra | Pidamatusside
TENA Discreet Extra Plus – Kiire imavusega uriinipidamatuse side pakub maksimaalset kindlustunnet keskmiste kuni raskete uriinilekete korral, sobib igapäevaseks kasutamiseks ootamatute lekete puhul. InstaDRY™-tsoon juhib vedeliku koheselt nahapinnalt eemale sügavale sidemesse, tagades pikaajalise, kuni 12-tunnise kuivustunde. Spetsiaalne kuju ja pehmed ääred teevad selle sideme kasutamise äärmiselt mugavaks.
TENA Discreet Extra Plus | Uriinipidamatuse side
TENA Discreet Maxi – on ideaalne diskreetne  pidamatusside raskema põiepidamatusega naistele igapäevaseks kasutamiseks. Seda sidet saab tõhusalt kasutada ka sünnitusjärgse või operatsioonijärgse sidemena. InstaDRY™-tsoon imab vedeliku sekunditega, ülimalt imav sisu lukustab isegi suuremad lekked sügavale sidemesse, pakkudes kuni 12-tunnist kaitset. Sidemed on valmistatud pehmetest, õhku läbilaskvatest materjalidest ja järgivad keha kuju, et pakkuda päeva jooksul maksimaalset mugavust ja kaitset.
TENA Discreet Protect+ Maxi | Pidamatusside
TENA Discreet Maxi Night – on ideaalne öine pidamatusside raske põiepidamatusega naistele, kuid sobib ka äsja sünnitanud või operatsiooni läbinud naistele. See öine side on suuremahuliste ja ootamatute uriinilekete korral, olles kõige imavam.  Öösidemed on valmistatud pehmetest, õhku läbilaskvatest materjalidest, mis tagavad maksimaalse mugavuse. Pikem side ja laiem tagaosa pakub kaitset ka lamades.
TENA Discreet Protect+ Maxi Night | Pidamatusside
TENA Body Lotion  normaalsele ja kuivale nahale on kerge koostisega ning õrn eaka hapra naha vastu. Kergelt peale kantav ja kiirelt imenduv toitev ihupiim muudab keha siledaks ja niisutatuks. Värske lõhnaga leebe koostis sisaldab hooldavaid õlisid ja E-vitamiini ning aitab hoida naha loomulikku pH-taset. Mugavas 500 ml pumbaga pudelis.
Ihupiim TENA Body Lotion 500 ml - Teresa

TENA pidamatus- ja hooldustooted on saadaval kõigis Teresa Abivahendikeskustes üle Eesti – Tallinnas (Mustika, Lasnamäe ja Hariduse), Tartus, Pärnus, Rakveres, Viljandis, Kohtla-Järvel, Võrus ja e-poes www.teresa.ee