fbpx

Aritco tooted on olnud kergliftide turul teerajajaks alates 1995. aastast. Tänu seadmete kasutusmugavusele ja taskukohasusele on Artico kergliftid turul liidripositsioonil. Mitmekesiste sisustus- ja valgustuslahenduste abil sulandub Aritco HomeLift sujuvalt sinu kodu interjööri ja sellest saab ruumi keskpunkt. Liftitootja valikust leiad üle 200 värvitooni ja 9 erinevat põrandamaterjali. Lisaks on liftidel lühike tarneaeg võrreldes sarnaste toodetega. Aritco lifti paigaldus on kiire ja mugav, sõltuvalt lahendusest võtab aeg 2-5 tööpäeva. Liftid on hea disainilahendusega mahtudes praktiliselt kõikjale – näiteks võid vahetada riidekapi välja lifti vastu või liikuda mugavalt garaažist otse elutuppa või pööningule.

TERESA ABIVAHENDIKESKUS ON ARITCO LIFTIDE ESINDAJA EESTIS Aritco LiftGuide – millist lifti sooviksid?

Kavanda oma kodulift täpselt nii detailseks, kui soovid, aadressil: liftguide.aritco.com

KODULIFTID, MIS VASTAVAD KÕIGILE VAJADUSTELE

Ükskõik, kas olete kolmest põlvkonnast koosnev perekond, kes vajab pidevalt sõprade ja sugulaste külaskäiguks majutamist maja erinevatel tasapindadel või soovite teha ümberehitust, et luua oma pööningule juurdepääsetav ruum – Aritco koduliftid vastavad teie vajadustele. Liftide minimalistlik skandinaavialik disain  sulandub peene elegantsiga või nõudlikumale maitsele sobilik disain, mis püüab pilke erksate värvide, klaasseinte, DesignWall™ mustrite ja huvitavate põrandakatetega.

Meil on valik kodulifteid, mis on loodud erinevat tüüpi kodudele ning erinevatele ligipääsetavuse, mugavuse ja ruumi nõuetele. Kõik tagavad teile läbimõeldud ergonoomika ja on varustatud meie SmartSafety süsteemiga, et tagada teile alati meelerahu. Liftidel on viie aastane garantii ja väga palju erinevaid disainlahendusi.

ARITCO HOMELIFT on stiilne ja uuenduslik kodulift, mis on loodud koduse liikuvuse ja mugavuse suurendamiseks. Sellel on kaasaegne ja kohandatav disain, mis võimaldab koduomanikel selle sujuvalt oma eluruumidesse integreerida. Aritco HomeLift pakub praktilist ja luksuslikku lahendust koduomanikele, kes soovivad lisada nii funktsionaalsust kui ka elegantsi oma kodudesse. Lift on dekoratiivne ja silmapaistev disainielement, mis muudab teie kodu unikaalseks ning annab lisaks luksustunde ja äratab kodu täieliku potentsiaali. Turvalisusele keskendudes on Aritco HomeLift varustatud edasijõudnud tehnoloogiaga, sealhulgas SmartSafety süsteemi, hädaalandamisfunktsiooni ja varutoiteallikaga. Lift on ka energiatõhus, kasutades madala energiatarbega ajamisüsteemi. Selle kompaktne ja iseseisev struktuur välistab vajaduse eraldi masinaruumi järele, muutes paigalduse lihtsamaks.

ARITCO HOMELIFT COMPACT on kõige ruumisäästlikum lift mis annab võimaluse planeerida lift ka kõige väiksema kodu jaoks. Aritco HomeLift Compact on valikus väikseim kaasaegne ja kompaktne lift piiratud ruumiga kodule. See on ruumisäästlik ja kaasaegne elegantse disainiga elamulift, mis on loodud pakkuma juurdepääsu kodu erinevatele tasanditele. Aritco HomeLift Compacti hea disain välistab vajaduse eraldi masinaruumi järele, lihtsustades paigaldusprotsessi. See lift on ideaalne lahendus koduomanikele, kes otsivad stiilset ja funktsionaalset lifti piiratud ruumiga kodudesse. Vaatamata väiksemale jalajäljele keskendub Aritco HomeLift Compact turvalisusele samaväärselt selliste funktsioonidega nagu turvapidurisüsteemiga SmartSafety, hädalangetamise funktsioon, varutoiteallikas jne.

ARITCO HOMELIFT ACCESS lifti eesmärk on pakkuda pereliikmetele, sõpradele ja eriti liikumisraskustega inimestele hõlpsat juurdepääsu kogu majale. Lift on saadaval mitmes suuruses, et rahuldada erinevaid ruumilisi vajadusi ja hoonete paigutust. Lifti platvormide suurused on erinevad, suurim platvorm mahutab kuni kuus inimest või mahutab ratastooli koos saatjaga. Lift pakub laialdaselt isikupära kuna sellel on üle 200 erineva värvi, kahte tüüpi klaasi võimalus ja kaheksa erinevat põrandavalikut. Isikupärane disain võimaldab liftil sujuvalt integreeruda erinevate kodukujunduste ja isiklike eelistustega. Aritco HomeLift Access tagab meelerahu tipptasemel SmartSafety turvafunktsiooniga, mis on loodud spetsiaalselt kodukeskkonna jaoks. Tänu SmartLift  rakendusele saate oma lifti juhtida ja jälgida nutitelefoni puudutusega. Aritco HomeLift Access on saadaval ka välistingimustes kasutamiseks. Kõik väliliftid on ilmastikukindlad ja korrosiooniklassiga C5.

ARITCO PUBLICLIFT ACCESS on loodud selleks, et muuta avalikud ja ärihooned kõigile juurdepääsetavaks. Liftil on Skandinaavia disain, taustvalgustusega paneelid ja valgustatud juhtpult. Aritco PublicLift Access on lift, mis on loodud pakkuma usaldusväärset ja ohutut juurdepääsu kõigile nii avalikes kui ka ärihoonetes. Lift on praktiline ja mitmekülgne, konstrueeritud nii, et see vastaks kõrgeimatele kvaliteedi-, ohutuse- ja kasutuse standarditele. Aritco PublicLift Access on saadaval ka väliseks kasutamiseks mõeldud versioonina, olles ilmastikukindlad ja korrosiooniklassiga C5.

PUBLIC LIFTS ARITCO 9000 on lift, mis on mõeldud kõige nõudlikumatesse keskkondadesse: tiheda liiklusega koolidesse, poodidesse ja elamutesse. Praktiline ja mitmekülgne lift on konstrueeritud saavutamaks kõrgemaid ohutuse- ja tööea standardid. Aritco 9000 liftid on automaatsed ja välja töötatud avaliku sektori jaoks, mis vastab ka kõrgeimatele kvaliteedi-, töökindluse- ja kulutõhususe nõuetele.

Põhiomadused:
• Avalikele keskkondadele kohandatud disaini ja suurusega
• 95% taaskasutatavad materjalid
• Rootsi Sunda Husi keskkonnaklassifikatsioonile vastav
• Patenteeritud kruvi/mutri tehnoloogia (pole õli, mis võib lekkida)
• Madalaimad hooldus- ja kasutuskulud turul
• Salongi juhtimine automaatne ühe puutega

ARITCO PUBLICLIFT CABIN on salongilift avalikele ja ärihoonetele. Lift on projekteeritud lihtsust silmas pidades ja see näeb välja ja töötab nagu tavaline lift. Kuna masinaruumi või sügavat süvendit pole vaja, pakub see täielikku disainivabadust ja lihtsat kasutatavust, tagades täieliku kasutamise ohutuse. Energiasäästlik veoajam ja täisautomaatsed teleskoopuksed teevad sellest mitmekülgse ja kulutõhusa lahenduse.

Põhiomadused:
• Avalikele keskkondadele kohandatud disaini ja suurusega
• Minimaalne sekkumine hoonesse
• Üks madalamaid hooldus- ja kasutuskulusid turul
• Salongi juhtimine automaatne ühe puutega
• Eurokoodeks kolmele vastav

Võtke meiega ühendust liftid@teresa.ee

 

https://liftguide.aritco.com/?r=Teresa

Tehnilised andmed leiate dokumentide vahelehelt

Aritco liftid koju ja avalikesse ruumidesse

Lifi sisemõõdud
600x830mm, 1000x830mm, 1100x830mm, 1000x1200mm, 1100x1400mm
Lifti välismõõdud
966x880mm, 1366x880mm, 1466x880mm, 1366x1250mm, 1466x1450mm
Kandevõime
250-400 kg (2-5 inimest)
Kiirus
0,15m/s
Tõstekõrgus
500 - 15 000mm
Korruste arv
2- 6 korrust
Saadaval järelmaksuga
LHV järelmaks